Hitta rätt skyddsskor

Solid Gear har ett brett utbud av skyddsskor att välja bland. Den här enkla guiden hjälper dig att hitta rätt skyddssko för dina behov. Det är enkelt – svara bara på några frågor om din arbetsmiljö, vilka egenskaper du söker i skon och vilken stil du föredrar så får du relevanta förslag.

För att få bästa möjliga skydd och prestanda från dina arbetsskor är det viktigt att välja skor som passar för utmaningarna i din arbetsmiljö. Arbetar du främst utomhus eller inomhus påverkar förstås det ditt val. Värme, kyla, hala underlag eller risk för vassa objekt är faktorer som ställer tuffa krav på dina skyddsskor.

Personliga preferenser är också en del av urvalsprocessen. En del gillar skor med vanlig snörning, andra föredrar skor med snabbsnörning som BOA® Fit System. Läs mer om vilka teknologier och material som används i våra skor. Ibland passar lätta och lågt skurna skor, och ibland behövs medelhöga eller höga kängor. Det är många val att göra – som tur är gör vår guide det enkelt att hitta din perfekta skyddssko!

Alla våra skyddsskor är unisex, men vi har några modeller som passar särskilt bra för kvinnor. Här hittar du våra fem bästa tips på bekväma skyddsskor för damer.