Bra skyddsskor för kvinnor

Solid Gears skyddsskor och yrkesskor är unisex och kan därför användas av både män och kvinnor. Vissa av våra skyddsskor och arbetsskor passar dock lite extra bra för damer – här får du våra fem bästa tips med populära modeller ur vårt sortiment som passar särskilt bra för kvinnofötter.

Sportiga skyddsskor för kvinnor

Damskor har ofta lite smalare läst. Många skor i vår Athletic-serie är något smalare än andra skyddsskor och kan därför vara ett bra val för kvinnor.

Haze-syskonen Haze Moon och Haze Tellus är populära val bland kvinnor. Både Moon och Tellus är lätta och bekväma skyddsskor i säkerhetsklass S1P. Den sömfria ovandelen gör att du får en sko med suverän passform och flexibilitet. Tack vare den stötdämpande sulan kan du ha på dig Haze-skorna hela dagen utan problem.

Den superlätta skyddsskon Cloud 2.0 passar också bra för kvinnor. Cloud 2.0 är en fantastiskt bekväm skyddssko som är snäll mot dina fötter. Ovandelen i slitstark nättextil gör att skon har extra hög andningsförmåga, vilket gör att den passar särskilt bra för arbete inomhus.

Stilrena Evolution Black är både stark och lätt. Behöver du tackla hala underlag i ditt arbete gör halkskyddet att du får utmärkt grepp. Dessutom ligger bekvämlighet, andningsförmåga och flexibilitet i topp i denna snygga och sportiga skyddssko.

Vattentäta arbetsskor för damer

Behöver du vattenavvisande arbetsskor? Då är revolutionerande skyddsskon Revolution ett bra val. Den har säkerhetsklass S3, vilket bland mycket annat innebär att hela skon är vattenavvisande. Dessutom har den förstås halkskydd, spiktrampskydd och en tåhätta med NANO-teknik. Tack vare en EVA-mellansula med ETPU får du även utmärkt komfort och energiåtervinning.

Läs mer om de teknologier som används i våra skor, och hur du bäst tar hand om dina arbetsskor.

Solid Gear logotype