Venture 2

Beat the original

Oftast är uppföljaren inte alls lika bra som den första filmen. Men vi gör inte filmer – vi designar skor. Och med Solid Gear Venture 2 kan du förvänta dig bättre komfort, snyggare stil, större energiomvandling och bättre flexibilitet. Med andra ord – en uppföljare du inte vill missa.

YOU NEVER STAND STILL. NEITHER DO WE.

För att du ska stå med fötterna stadigt på marken bygger varje ny sko vidare på samma teknologi och prestanda som föregångaren. Solid Gear Venture 2 är utrustad med BOA® Fit System. Designad för att ge dig exakt passform på en helt ny nivå genom att fixera hälen och vristen för optimal effektivitet, maximalt stöd och perfekt stabilitet. Vi har även uppgraderat hela mellansulan med ETPU för ännu bättre dämpning och energiomvandling. Från och med nu blir varje steg både lättare och mer fjädrande tack vare de dämpande egenskaperna.

Upptäck Venture 2
1 / 3

BANBRYTANDE PASSFORM OCH FUNKTION

Solid Gear Venture 2 är vår första arbetssko som utrustats med PerformFit™ Wrap. Med stöd i avancerad expertforskning ger den här banbrytande teknologin mer än bara säker passform: den har även enorm betydelse för prestandan. Eftersom skons ovandel löper runt hela mellanfoten upplever du ökad stabilitet, större kontakt med mellansulan och en mer effektiv energiomvandling. Jämfört med traditionell plös ger BOA® PerformFit™ Wrap en jämnare tryckfördelning och bidrar till att optimera teknologierna i skons övriga delar. Så att du orkar längre.

Läs mer om BOA® Fit System

BETTER IDEAS. SMARTER SHOES.

Innersulan Ortholite® är tillverkad av produktionsspill från återvunna yttersulor och ger miljövänlig prestanda utan att kompromissa med funktion, komfort eller form. Skons foder består av 100 % återvunnen polyester, och ovandelen är i mikrofiber och MATRYX®. Ett lätt, högpresterande och extremt slitstarkt material med god andningsförmåga som ger bättre luftcirkulation och stöd till dina fötter oavsett aktivitet. Yttersulan i gummi, NANO-tåhättan och det mjuka spiktrampskyddet säkerställer både säkerhet och rörelsefrihet.

Egenskaper

  • S3S PROTECTION
  • BOA® PERFORMFIT™ WRAP
  • NANO TOE™
  • ORTHOLITE® INSOLE HYBRID™
  • MATRYX®
Boa Fit System

BOA® Fit System

Utformat för optimal och exakt passform – BOA® Fit System ger dig full kontroll oavsett arbetsuppgift, även i krävande miljöer. Den prisbelönta och patenterade teknologin består av tre delar: ett mikrojusterbart hjul, superstarkt och lätt snöre och styröglor med låg friktion – allt sömlöst designat för att ge dina arbetsskor optimal passform och prestanda.

Upptäck BOA®

image

MATRYX®

Exceptionellt stark ovansida med god andningsförmåga, bestående av aramidfibrer och polyamidtrådar med individuell beläggning. Allt för att ge hållbart skydd, flexibelt stöd och optimal slitstyrka.

Våra teknologier

ETPU mellansula

ETPU

Mellansulan är tillverkad helt i ETPU, vilket gör att foten hela tiden är i kontakt med det lätta, elastiska mikropartikelskummet med lång livslängd som lagrar och frigör energi på ett mycket effektivt sätt. Men allt som dina fötter vet är att det känns fantastiskt, timme efter timme, steg efter steg. Mindre tryck, bra studs, maximal komfort.

Upptäck ETPU