Venture 2

BÄTTRE ÄN ORIGINALET

Oftast är uppföljaren inte alls lika bra som den första filmen. Men vi gör ju inte filmer – vi designar skor. Och med Solid Gear Venture 2 kan du förvänta dig mer komfort, snyggare stil, större energiomvandling och bättre flexibilitet. Med andra ord – en uppföljare du inte vill missa.

Hitta återförsäljare

DU STÅR ALDRIG STILLA. INTE VI HELLER.

För att du ska stå med fötterna stadigt på marken bygger varje ny sko vidare på samma teknologi och prestanda som föregångaren. Venture 2 är utrustad med PerformFit™ Wrap, en helt ny funktion från BOA® Fit System. Den välsittande passformen ger maximalt stöd för hälen så att du kan röra dig säkert och stabilt genom regn, smuts och lera. Vi har även uppgraderat hela mellansulan med ETPU för ännu bättre dämpning och energiomvandling. Från och med nu blir varje steg lättare och mer fjädrande tack vare de dämpande egenskaperna.

Utforska Venture 2
1 / 3

BÄTTRE IDÉER. SMARTARE SKOR.

Innersulan Ortholite® är tillverkad av avfall från återvunna yttersulor och ger miljövänlig prestanda utan att kompromissa med funktion, komfort eller form. Skons foder består av 100 % återvunnen polyester, och ovandelen är i mikrofiber och MATRYX® som är ett lätt, högpresterande material med hög andningsförmåga som ger bättre luftcirkulation, är extremt slitstarkt och ger stöd till dina fötter oavsett aktivitet. Yttersulan i gummi, NANO-tåhättan och det mjuka spiktrampskyddet ger både säkerhet och rörelsefrihet.

Egenskaper

  • S3S-CERTIFIERAD
  • BOA® PERFORMFIT™ WRAP
  • NANO TOE™
  • INNERSULAN ORTHOLITE® HYBRID™
  • MATRYX®
ETPU mellansula

ETPU

Mellansulan är tillverkad helt i ETPU, vilket gör att foten hela tiden är i kontakt med det lätta, elastiska mikropartikelskummet med lång livslängd som lagrar och frigör energi på ett mycket effektivt sätt. Men allt som dina fötter vet är att det känns fantastiskt, timme efter timme, steg efter steg. Mindre tryck, bra studs, maximal komfort.

Upptäck ETPU

Skyddsskor med Matryx teknologi

MATRYX®

MATRYX® är en hög-teknologisk textil i nylon för ett långvarigt skydd med enastående slitstyrka. Nätmeshen som greppar och stöttar foten, är extremt lätt utan att kompromissa på slitstyrka eller säkerhet. Varje tråd är individuellt belagda för att förbättra andningsförmågan och påskynda torkning

Upptäck MATRYX®

Boa Fit System

BOA®

Elastisk strumpa integrerad i ovansidan och stängning med klaffkonstruktion stänger ute skräp och ger en mjuk, handskliknande passform och känsla. BOA® Fit System med vred för steglös inställning och snabbt anpassad, perfekt passform.

Upptäck BOA®