SOLID GEAR FOOTWEAR

INTRODUCERAR VAPOR 3

Perfekta terrängskyddsskor anpassade för arbetare som kräver stabilitet och grepp oavsett om du stannar på byggarbetsplatsen eller åker i terrängen. Ovandel i läder, bra passform och en platta av mjukt ETPU-skum som ger bra komfort hela dagen.

image

Vapor 3 Low

Känns som en sneaker, skyddar som en känga. Vapor 3 Low, tillverkad med Vibram® yttersula och BOA® Fit System har allt du behöver. Och inget annat. Designad för att ge stöd och bra grepp samtidigt som vikten hålls nere.

Produktinformation

image

Vapor 3 Explore

Arbeta utan begränsningar. Den helt nya Vapor 3 Explore håller dig säker oavsett om du håller dig på vägen eller bestämmer dig för att köra över stockar och stenar. Utvecklad för stabilitet, grepp och komfort hela dagen.

Produktinformation

image

Vapor 3 Air

Vapor 3 Air är slitstark med hög prestanda och andningsförmåga för att hjälpa dig att orka hela dagen. En mjuk EPTU-mellansula med integrerade dubbla TPU-gelänkar håller dig stadig och bekväm medan luftig ventilation och slitstarkt läder håller smuts ute och temperaturen nere.

Produktinformation

VAPOR 3 PROVIDES:

  • Komfort för alla arbetsuppgifter
    ETPU mellansula, BOA® Fit System och en bra passform maximerar komfort och stabilitet för att du ska hålla dig säker varje arbetsdag.

  • Säkert grepp
    En gummiyttersula i Vibram® med ett djupt lug-mönster ger dig ett bra grepp på blöta stenar och grusvägar.

  • Stabilitet
    Kraftig ovandel i läder i kombination med invändig hälkappa och dual TPU-gelänk för stabilitet, slitstyrka och stöd.

image

Vibram®-yttersula

Yttersulan i gummi från Vibram® hjälper med stabiliteten och ger ett säkert grepp oavsett om du går uppför en stege eller går i leran.

Våra teknologier

image

BOA® Fit System

Med mikrojusterbart hjul och ett superstark och lätt skosnöre, ger BOA® Fit System snabbt och enkelt perfekt passform med maximal hälhållning och stöd. Konstruerad för att prestera under de tuffaste förhållanden. Lätt på, lätt av.

Våra teknologier

image

ETPU

Mjukt och slitstarkt ETPU-skum ger långvarig komfort, energiåtergivande och bra stötdämpning.

Mer om ETPU