Revolution 2 GTX

FEEL FASTER. LAST LONGER.

Vår snabba skyddssko är designat för att du ska kunna jobba snabbare och längre. Solid Gear Revolution 2 GTX håller dig fräsch, säker och torr många arbetsdagar. Skon är S3-certifierad.

Hitta återförsäljare

SKYDDSSKO SOM FÅR DIG ATT PRESTERA PÅ TOPP

Tänk dig att komma hem från jobbet varje dag och känna dig fräsch. Ganska härligt. Men det är en tuff utmaning då jobbet oftast är ansträngande för kroppen. Långa dagar på hårda golv lämnar dig med ömma fötter i slutet av arbetsdagen. Måste det vara så? Solid Gear Revolution 2 GTX utmanar marknaden genom att hitta lösningen på detta problem. Den är designad till att vara en lätt och bekväm sko som samtidigt har skydden för att bli S3-certifierad. Den får arbetare att prestera på topp hela dagen.

Upptäck Revolution 2 GTX
Revolution 2 skyddssko
1 / 3

BEKVÄM OCH SÄKER SKYDDSSKO

Arbete tar hårt på kroppen. Långa dagar. Hårda golv. Repetition. Du behöver stöd och långvarig komfort. Och S3-skydd. Revolution 2 GTX är skon som levererar både komfort och fullt skydd.

  • Långvarig komfort
  • S3-certifierad
  • Vattentät
Läs mer om Revolution 2 GTX

ENERGIÅTERGIVANDE ETPU-MELLANSULA

Hela mellansuan i Revoution 2 GTX är gjord i ETPU. Låg densitet, supervadderad, och hög elasticitet.

Maximal komfort och energiåtergivning i varje steg ger bäraren möjlighet att orka hela arbetsdagen.

Upptäck våra teknologier
ETPU mellansula

ETPU

Mellansulan är tillverkad helt i ETPU, vilket gör att foten hela tiden är i kontakt med det lätta, elastiska mikropartikelskummet med lång livslängd som lagrar och frigör energi på ett mycket effektivt sätt. Men allt som dina fötter vet är att det känns fantastiskt, timme efter timme, steg efter steg. Mindre tryck, bra studs, maximal komfort.

Upptäck ETPU

image

GORE-TEX®

GORE-TEX® stänger ute väta utifrån, samtidigt som god andningsförmåga säkerställer hög komfort inuti skon.

Upptäck GORE-TEX®

Ortholite sula

ORTHOLITE® INNERSULA

Gjord av mestadels återvunna material, OrthoLite® sätter standarden för bekväma och högpresterande innersulor medan de hjälper oss att uppnå våra hållbarhetsmål. Denna innersula kommer som standard i utvalda Solid Gear-modeller, men efter sex månaders användning rekommenderar vi att du byter den ursprungliga innersulan till en ny fräsch och certifierad innersula. Passar även för skor med ESD-funktion.

Upptäck OrthoLite® innersula