Prime GTX

POWER THROUGH

Låt inte vädret i kombination med hårt arbete stoppa dig. Med Prime GTX på fötterna kan du ta dig an alla typer av jobb, eftersom skon ger extra bra grepp både på våta och torra underlag. Prime GTX är S3-certifierad.

Hitta återförsäljare

TUNGT ARBETE ELLER DÅLIGT VÄDER SPELAR INGEN ROLL

Tungt, hårt arbete i lätta och bekväma skor var tidigare en omöjlig kombination. Med Solid Gear Prime GTX är det inte så längre. Lätt konstruktion, GORE-TEX® Stretch Technology och Vibram®-yttersula betyder att arbetarna kan utföra alla slags jobb och i alla väder med beprövat grepp, torra fötter och stadigt fotfäste. Ratta in perfekt passform med BOA® Fit System.

Utforska Prime GTX Low

BEPRÖVAT MÖNSTER OCH STADIGT FOTFÄSTE

Oljebeständig och halkskyddad yttersula i Vibram®-gummi gör att arbetare får ett stadigt fotfäste samtidigt som den ger bra grepp oavsett om du klättrar på en stege eller vadar genom lera. Yttersulans mönster har utvecklats speciellt för arbete i väta genom att ge bättre grepp mot underlaget och leda bort vatten. Prime GTX är S3-certifierad.

Utforska Prime GTX Low
1 / 4

Features

  • BOA® Fit System
  • GORE-TEX® Stretch Technology
  • Vibram®
  • S3-certifierad
Utforska Prime GTX low

BLÖT INTE NER FÖTTERNA

ETPU-mellansulan ger långvarig dämpning och svarar direkt för varje steg, medan ovansidan med GORE-TEX® Stretch Technology är vattentät och håller dina fötter torra. Kängans vridstyvhet kommer från de dubbla TPU-skaften och ökar ergonomin.

Den slitstarka ovansidan i mikrofiber med GORE-TEX®-membran säkerställer vattentätheten samtidigt som materialets andningsförmåga bibehålls.

Upptäck våra teknologier

ETPU

Mellansulan är tillverkad helt i ETPU, vilket gör att foten hela tiden är i kontakt med det lätta, elastiska mikropartikelskummet med lång livslängd som lagrar och frigör energi på ett mycket effektivt sätt. Men allt som dina fötter vet är att det känns fantastiskt, timme efter timme, steg efter steg. Mindre tryck, bra studs, maximal komfort.

Upptäck ETPU

BOA®

Elastisk strumpa integrerad i ovansidan och stängning med klaffkonstruktion stänger ute skräp och ger en mjuk, handskliknande passform och känsla. BOA® Fit System med vred för steglös inställning och snabbt anpassad, perfekt passform.

Upptäck BOA®

GORE-TEX®

GORE-TEX® är ett tunt, perforerat membran. Porerna är 20 000 gånger mindre än en vattendroppe, men 700 gånger större än vattenmolekyler. Det gör att vattenånga kan passera genom membranet, men att det stänger ute vattendroppar. GORE-TEX® är 100 % vattentätt och har en mycket effektiv funktion som gör att fötterna kan andas.

Upptäck GORE-TEX®

Solid Gear logotype

Solid Gear Footwear är en del av Hultafors Group tillsammans med: Snickers Workwear | Wibe Ladders | Hultafors Tools | Hellberg Safety | Toe Guard | EMMA Safety Footwear | CLC

För mer information om varumärkena kontakta oss